​​ Følg os på facebook​​

✓ God dialog

✓ Privat og erhverv

✓ Kvalitetsarbejde

Udskiftning af vinduer og døre

Der kan være mange grunde til, at man får brug for at udskifte en dør eller et vindue. Det kan være et indbrud, en defekt, en æstetisk årsag eller blot almindeligt slid. Uanset hvad kan det godt betale sig at få arbejdet gjort hurtigt, da det kan blive irriterende med en grim dør eller et vindue, der ikke kan åbnes.

Der kan desuden også være økonomiske fordele ved en udskiftning af vinduer eller døre, da især nye vinduer i dag er mere miljøvenlige og varmesparende end de ældre modeller. Har du et vindue eller en dør, du vil have skiftet, er det altså på tide at få det gjort.

Brug lidt tid på at finde en god håndværker, da det med døre og vinduer godt kan betale sig at vælge en, der kan rådgive godt omkring forskellige materialer og det æstetiske valg. Jeg har hjulpet mange kunder i især Viborg og Hobro.

Jeg arbejder altid med fokus på kundetilfredshed

TNyByg er en virksomhed grundlagt af Thomas Nygaard med beliggenhed i Randers. Jeg har mange års erfaring inden for næsten alt tømrerarbejde, og udfører derfor mange forskellige slags tømreropgaver. Dette gælder også inden for døre og vinduer, hvor jeg har stor kendskab til de mange valg, der er på markedet.

Jeg går altid efter at opnå fuld kundetilfredshed, og derfor giver jeg oprigtig rådgivning med hensyn til valg af dine døre og vinduer. 

For udefrakommende kan det nemlig være en hel jungle at finde frem til det rigtige valg af materiale og udseende, og derfor hjælper jeg gerne med rådgivningen. Jeg er ikke tilfreds, før alle mine kunder er tilfredse.​

Derfor er det min første opgave i sammenhæng med døre og vinduer at hjælpe mine kunder med at vælge den rigtige dør eller det rigtige vinduer. Jeg udskifter herefter både døre og vinduer og står også gerne for både levering og montering.

Kontakt mig for et tilbud på udskiftning af vinduer

Som sagt er det mit fokus at udføre alt mit arbejde i højeste kvalitet mulig. Jeg sætter stor pris på godt håndværk, og derfor er det også det, jeg selv går efter at lave. Hvis du skal have udskiftet dine døre eller vinduer, bør du tage initiativet og få arbejdet gjort nu.

Leder du efter en pålidelig håndværker, der går op i kvalitet med hensyn til både materialer og arbejdets kvalitet, står jeg til rådighed. Du kan kontakte mig på telefon 40 40 00 38 eller e-mail info@tnybyg.dk​, hvis du ønsker at vide mere om udskiftning af vinduer eller døre.

​​

Adresseinformation​

Kontaktinformation​

Telefon: 40 40 00 38

E-mail: info@tnybyg.dk

CVR: 35072284​