Kontakt os

  40 40 00 38

Følg os på facebook

​Tilbygning af enhver art udføres

​Der kan være mange grunde til, at man gerne vil have lavet en tilbygning. Pladsmanglen er den største årsag, som også kan skyldes alt fra familieforøgelse til rod. Uanset hvad er det ikke rart at bo i et hus, hvor man ikke synes, der er plads til hele familien og alle dens interesser.

Alternativet er selvfølgelig at lede efter et helt nyt hus, men det kan både være en dyr, tidskrævende og besværlig proces. Desuden har mange også helt særlige følelser for deres hjem.

Derfor kan det være en løsning at få lavet en tilbygning. På den måde får man mere plads eller måske blot et hus med flere muligheder. En tilbygning kan desuden være med til at hæve husets salgs- eller byttepris på et senere tidspunkt, sådan at den i mange tilfælde kan fungere som en investering.

Få udført din tilbygning hos os

Mit navn er Thomas Nygaard, og jeg er en tømrer med meget erfaring. Mit firma TNyByg er beliggende i Randers og udfører mange forskellige tilbygninger. Jeg arbejder meget med parcelhuse og udfører alle slags tilbygning, både ekstra rum til huset, udestuer og terrasser. Jeg har hjulpet mange familier i Hobro og Viborg. Hvis du ønsker at udvide dit hus med en tilbygning, er der nemlig mange muligheder, og er du ikke sikker på, hvad du vil have, kan jeg hjælpe med at rådgive dig.

På den måde bliver det nemmere at finde frem til en optimal løsning på en tilbygning hvilket er en fordel for os begge. Jeg er nemlig ikke tilfreds, før mine kunder er det. Det betyder også, at jeg sætter kvaliteten i højsædet og bestræber mig på at udføre alt mit arbejde på den bedst mulige måde, altid.

Jeg arbejder altid med de bedste materialer og rådfører mig med kunden, hvis der er noget, jeg er i tvivl om. På den måde har kunden altså hele tiden noget at skulle have sagt, hvilket jeg synes, er vigtigt i en byggeproces. Mit mål er nemlig fuld kundetilfredshed. Hvis du ønsker at få udført en tilbygning af en pålidelig og kvalitetsbevidst håndværker, står jeg til rådighed.

Kontakt os og få sat gang i projektet

Har du overvejet at få lavet en tilbygning i form af en terrasse, udestue eller noget helt tredje, er det på tide at få sat gang i projektet. Uanset hvilken form for tilbygning, du ønsker, står jeg klar til at rådgive, give et tilbud og udføre arbejdet til vores begges tilfredshed. Du kan høre mere omkring tilbygning ved at kontakte mig på telefon 40 40 00 38 eller ved at skrive til min e-mail info@tnybyg.dk​.​

Adresseinformation​

Kontaktinformation​

Telefon: 40 40 00 38

E-mail: info@tnybyg.dk

CVR: 35072284​