Kontakt os

  40 40 00 38

Følg os på facebook

​Tagarbejde udføres professionelt

​Et tag er udsat for meget med hensyn til vind og vejr. Det danske klima er hårdt og slider hurtigt på de fleste materialer. Det kan være en af grundene til, at man ønsker at få lavet nyt tag eller anden tagarbejde. Andre grunde kan være huller, brandskader eller simpelthen, at man ikke synes, det er pænt længere.

Et nyt tag kan være fordelagtigt på mange måder, sådan at det ikke kun er kønnere end det gamle, men tilmed kræver mindre vedligeholdelse eller holder bedre på varmen.

Der kan altså være mange gode grunde til at få lavet tagarbejde. Men et nyt tag er en stor ting, og derfor er det ikke lige meget, hvilken håndværker man får til at lægge taget for sig. Arbejdet skal nemlig være i orden, sådan at man ikke står med irriterende skader og dyre reparationer senere hen. Derfor kan det godt betale sig at bruge lidt tid på at finde en håndværker, der er pålidelig og udfører tagarbejde i høj kvalitet.

Vi udfører alle former for tagarbejde

TNyByg er en virksomhed beliggende i Randers, der har stor erfaring inden for alt slags tagarbejde. Vi har mange kunder i især Viborg og Hobro. Grundlæggeren af firmaet er Thomas Nygaard, og mit firma har stor fokus på kvalitet. 

Jeg er nemlig ikke tilfreds, før mine kunder er det. Derfor forsøger jeg at udføre alle opgaver så godt som muligt, så resultatet bliver det bedst muligt for kundens og hans behov. 

Jeg har stor erfaring inden for tagarbejde og udfører både små og store opgaver inden for tag. Skal du have lagt nyt tag eller blot renoveret det, står jeg klar til at hjælpe. Og er du som kunde ikke sikker på, hvilken retning du skal gå i, står jeg også klar til at komme med min rådgivning og mit bedste bud på den optimale løsning.

Mit tagarbejde udføres både i eternit- og decratage, hvilket er to stilrene og moderne tage, der fungerer godt for mange forskellige mennesker.

Tag kontakt til TNyByg

Står du således med tagarbejde, der skal udføres og mangler en pålidelig og kvalitetsbevidst tømrer, står jeg meget gerne til rådighed. På den måde er du et skridt tættere på at få udført tagarbejde der lever op til dine forventninger med hensyn til både kvalitet og pris. Hvis du overvejer at få lavet tagarbejde hos mig, kan jeg kontaktes på telefon 40 40 00 38 eller e-mail info@tnybyg.dk​. Jeg ser frem til at høre fra dig.

​​

Adresseinformation​

Kontaktinformation​

Telefon: 40 40 00 38

E-mail: info@tnybyg.dk

CVR: 35072284​