Kontakt os

  40 40 00 38

Følg os på facebook

Tagrenovering og renovering af facader

Er dit tag eller din facade slidt som følge af vind og vejr eller er der kommet skader, så kan en facade- eller tagrenovering rette op på skaderne.

Uanset hvad kan det godt betale sig at bruge tid på at finde den rigtige håndværker, hvis du skal have udført en tag- eller facaderenovering. En renovering skal nemlig udføres ordentligt, hvis det skal være både kønt og funktionelt.

Desuden kan det også være en fordel at have en håndværker, der kan være med til at rådgive om løsninger og materialer, så du er sikker på at opnå det bedste resultat.

TNyByg holder til i Randers, men jeg kører også ud til resten af Midtjylland, blandt andet Viborg og Hobro.

Lad os stå for din facaderenovering eller tagrenovering

Jeg hedder Thomas Nygaard, og jeg har grundlagt mit tømrerfirma, TNyByg. Jeg har mange års erfaring inden for tømrerfaget og udfører derfor alle slags opgaver inden for området.

Jeg har stort kendskab til de fleste løsninger og materialer og vil derved gerne være med til at rådgive om de forskellige valg ved din facade- eller tagrenovering. På den måde bliver det nemmere for dig at finde frem til det, der passer bedst til dit behov og din smag, hvilket også kommer mig til gode. Jeg er nemlig først fuldt tilfreds med en renovering af taget eller facaden, når mine kunder er det.

Det betyder også, at jeg sætter kvalitet i højsædet, både når det kommer til at rådgive, give tilbud og til at udføre selve arbejdet med en renovering. Jeg forstår nemlig, at kvaliteten er vigtig, og sætter selv pris på godt udført håndværk. Derfor er det naturligt, at jeg selv prøver at udføre så godt arbejde som overhovedet muligt.

​Jeg tilbyder mange forskellige ting, blandt andet pudsning af facade, tagarbejde og alle former for nyt tag. 

Kontakt os i dag

Hvis du skal have udført en renovering af dit tag eller din facade og ønsker en god og pålidelig håndværker til at udføre dit arbejde, står jeg gerne til rådighed. Jeg er med dig i hele processen, hvor jeg både rådgiver og udfører alt det arbejde, du ønsker. På den måde finder vi frem til den bedste løsning på din renovering sammen.


Lyder det som noget for dig, kan du læse mere her på siden eller kontakte mig direkte på telefon 40 40 00 38 eller e-mail info@tnybyg.dk​.​

Adresseinformation​

Kontaktinformation​

Telefon: 40 40 00 38

E-mail: info@tnybyg.dk

CVR: 35072284​