​​ Følg os på facebook​​

✓ God dialog

✓ Privat og erhverv

✓ Kvalitetsarbejde

Gulvlæging med varmesystemer

Tømrerfirmaet TNyByg er grundlagt af Thomas Nygaard og er beliggende i Randers. Jeg har mange års erfaring inden for alt slags tømrerarbejde og gulvlægning, og jeg har derfor kompetencer med hensyn til mange forskellige slags opgaver. Jeg udfører også typisk opgaver i Viborg og Hobro.

Der kan være flere grunde til, at man ønsker at få udført gulvarbejde. Måske er det gamle gulv slidt ned og derved ikke særlig kønt at se på. Måske er man ved at få lavet nyt badeværelse eller køkken og vil lægge nyt gulv for at have fliser, der passer til resten af rummet.

Uanset hvad, kan gulvlægning give nyt liv til et rum og hæve husets pris. Skal man have gulvlægning af nyt gulv, kan det samtidig være smart at overveje, om man skal have lagt et varmesystem under. Især på badeværelset er gulvarbejde med gulvvarme rart, da fliser og klinker ellers hurtigt kan blive kolde.

Desuden er gulvvarme usynlig, larmer ikke og er ikke i vejen for indretningen, sådan som andre varmesystemer som for eksempel radiatorer er. Desuden får man med gulvvarme en behagelig varme, der fordeler sig godt.

Skal man alligevel have lavet gulvarbejde, kan det godt betale sig at tænke over, om man ikke skal slå to fluer med ét smæk og både få et flot, nyt gulv og et smart, nyt varmesystem.

Lad os stå for din gulvlægning

Jeg udfører gulvlægning af forskellige materialer, og ønsker kunden samtidig at få lagt et smart varmesystem, tager jeg mig også gerne af det. Jeg udfører gulvvarmesystemer med både vand og el, alt efter hvad kunden ønsker. 

For mig er det nemlig kunden og kundetilfredsheden, der er i fokus, og derfor bestræber jeg mig på at fremstille det bedste resultat muligt. 

Jeg holder nemlig af godt håndværk og prøver derfor altid at udføre mit gulvarbejde i højeste kvalitet. Jeg er ikke tilfreds, før mine kunder er det.

Det betyder også, at jeg meget gerne giver oprigtig vejledning og rådgivning til alle slags kunder, der ikke er helt sikre på, i hvilken retning de skal gå. Det gulvarbejde du ønsker bliver altså fulgt helt til dørs.

Kontakt din gulvlægger

Hvis du ønsker at få udført en gulvlægning med et behageligt og smart varmesystem, tøv da ikke med at kontakte os. Uanset hvilket gulvarbejde, du skal have udført, står jeg nemlig parat til at hjælpe for en god pris. Hvis det lyder som noget for dig, kan du læse mere om, hvad jeg kan tilbyde her på siden eller kontakt mig direkte på telefon 40 40 00 38. Du kan også skrive til min e-mail info@tnybyg.dk og høre mere om mine priser.

Adresseinformation​

Kontaktinformation​

Telefon: 40 40 00 38

E-mail: info@tnybyg.dk

CVR: 35072284​